Vonk

 

Waarom een EGA Handicapbewijs


Golf is momenteel de snelst groeiende sport in Nederland. Als u een baan gaat "lopen" dient u in ieder geval te beschikken over een minimale basis aan Golfvaardigheid, en nog belangrijker aan voldoende kennis (waardigheid) hoe uw gedrag in de baan moet zijn. Gezien de drukte op de banen, met name in het weekeinde, zijn dit voorwaarden om op een golflokatie toegelaten te mogen worden. Daarom is het belangrijk om een goedeopleiding te volgen.  

Als u één van onze opleidingen heeft gevolgd, beschikt u dus over de elementaire vaardigheden die aan de golfer worden gesteld. Uw bent dus in staat om een redelijke bal te kunnen slaan en, niet het minst belangrijk de etiquetteregels toepassen.

Zo zorgt u ervoor dat u uw spel met veel plezier kunt spelen en er géén irritaties ontstaan bij medespelers of spelers achter u.

Na het succesvol afleggen van het NGF theorie-examen en het inleveren van 1 Qualifying kaart over 9 holes ( resutlaat ten minste 18 stableford punten) ben u in het bezit van EGA Handicapbewijs en kunt u de baan in.