ProAssist

 

Tour Sites

BUITENLANDSE TOURS
 logo_asian_tour Asian Tour Nieuws en uitslagen van de tour waaraan onze landgenoot Guido van der Valk meedoet.
 epd_tour EPD Tour (D) De tweede divisie van het Europese golf met veel Nederlandse spelers. Deze Tour heeft met name in Duitsland wedstrijden. De besten promoveren naar de Challenge Tour van volgend jaar.
 europro_tour EuroPro Tour (GB) De Britse tweede divisie van het Europese golf. De beste spelers promoveren aan het einde van het seizoen naar de Europese Challenge Tour.
 european_tour Europese Tour

Al het nieuws, uitslagen, rankings en nog veel meer over de Europese Tour, het cicrcuit waar Maarten Lafeber, Robert-Jan Derksen en Rolf Muntz hun wedstrijden spelen.

Alle spelers van de Europese Tour

 logo_ladies_europeantour Ladies European Tour Het KLM Ladies Open is een van de wedstrijden van het Europese circuit van de damespro’s.
 lpga_tour LPGA Tour De Amerikaanse damestour is een internationaal circuit. Niet alleen alle sterke speelsters uit de VS doen mee aan de wedstrijden, maar ook de beste professionals uit Europa en Azië.
 pga_tour US Tour Het grootste en sterkste profcircuit ter wereld. Week in, week uit wordt door de beste spelers om minimaal drie miljoen dollar gespeeld. De US Tour is de ‘thuisbasis’ van Tiger Woods.